„EDUCAȚIA ESTE CHEIA SUCCESULUI!”

Joi, 25 februarie 2015, în cadrul emisiunii “Punctul pe i”, moderată de către Mircea Voicu, a avut loc o dezbatere  cu tema”Educația este cheia succesului!.”

Emisiunea a fost realizată într-o formă interesantă, duplex cu televiziunea Neptun TV , moderată  din platoul de la Constanța de către Monixa Coroiu.

La dezbatere au participat Liviu Costandache, membru în echipa managerială a proiectului

“ Corelarea Învățării pentru Viață cu Integrarea Socio-Educativă”CIVIS,  Eugenia Crețoi, inspector școlar la Inspectoratul Școlar al Județului Brașov și Mariana Roiniță, director la Școala Gimnazială Nr.2 Codlea.

Start_civis

Pentru vizualizarea filmarii click aici.

***

Proiectul CIVIS este derulat de Inspectoratul Școlar Județean Brașov în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Galați și Concept Electronics SRL pe parcursul a 18 luni, în perioada aprilie 2014 – septembrie 2015. Proiectul își propune să reintegreze în sistemul de învățământ copii și tineri care au abandonat școala și care provin din județele Brașov și Galați, astfel încât cât mai mulți dintre ei să finalizeze cel puțin ciclul primar de școlarizare. În plus, obiectivul proiectului este să susțină preșcolarii și elevii proveniți din comunități dezavantajate, din cele două județe, prin acțiuni integrate de reducere a abandonului școlar și a riscului de părăsire timpurie a școlii.